CHOKLADLASAGNE

Baka en chokladrulltårta eller använd färdig chokladtårtbotten och lägg i en form.
 
Lager 1 :
Vispa 1 p phillaost med 1 dl florsocker och tillsätt även 3 dl vispad grädde. 
Bred över chokladbotten...
 
Lager 2 :
Gör en chokladpudding ( gärna dagen före så den stannat ordentligt ) och bred som nästa lager...
 
Lager 3:
Vispad grädde !
 
Hacka choklad och strö över...
 
Låt sen stå minst 4 tim innan servering, gärna över natten !
Går mycket bra att frysa om det blir kvar nåt...
 
Man kan fylla ut med mer rulltårta/tårtbotten om man vill...så räcker den till fler :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0