Köttfärstårta

Det blir köttfärstårta med mozzarella.
Man gräddar plättar. Här uppe i norr heter det plättar och inte tunnpannkakor. Sen har vi också småplättar och så schlobber. Schlobber är lite tjockare plättar och de är väl oftast såna som man gör...hihi !

I alla fall så har jag gjort ca 15 stora plättar. Sen gör man en köttfärssås och så varvar man plättarna med köttfärssåsen, riven ost och pastagrädde. Lager på lager på lager till man känner att det räcker.
Ovanpå så smular jag sönder mozzarella och mer riven ost och så smasch, in i ugnen ! Ca 225 grader till osten smält ordentligt.
Servera med sallad och kanske ett glas rött...MUMS !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0