Kycklingfilé med kantarellsallad...

Idag blev det värsta lyxmiddagen !



Började med att marinera strimlad kycklingfilé i
olja, dijonsenap, vitlök, salt och citronjuice.
Lät dom ligga ca 2 timmar...

Sen stekte jag dom i ugnen i 200 grader ca 30 minuter.

Under tiden stekte maken kantarellerna.
Och när de sugit upp all vätska så blandade
han i en gul lök som fick steka med en stund...

Jag rev en bit parmesan och när svampen var klar
rörde vi bara ihop parmesan, svampröra och flingsalt...
och la det på en bädd av medelhavssallad !

Och till det kycklingen...

och ett glas rött !

 M U M S  M U M S  M U M S !!!








Kommentarer
Postat av: Frida B

Lät supergott! Måste testa ett vegetariskt alternativ till detta :) Kram

2011-02-17 @ 20:03:02
Postat av: Cissi

MUMS vad gott det lät!! =)

2011-02-17 @ 20:52:30
URL: http://lillohman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0