MississippiMudPie




Botten :

200 g mixade digestivekex
50 g smält smör
50 g smält mörk choklad

Smält chokladen och smöret tillsammans och blanda ihop med kexsmulorna.
Tryck ut i en form med löstagbar kant
och ställ in i kylen.
Kom ihåg att trycka degen ordentligt upp på kanterna...

Fyllningen :

175 g mörk smält shoklad
175 g smält smör
4 stora ägg
2 dl ljust muscovadosocker
2 dl vispgrädde

Smält ihop smör och choklad.
Vispa ihop ägg och muscovadosocker ordentligt.
Häll i grädden och låt vispa med en stund...
Vänd i chokladsmöret.

Häll smeten på chokladbotten och grädda i ca 45 minuter
i 175 grader, mitt i ugen !

Servera med vispad grädde...





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0